Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvben

 
 
 
 
 
 
 
A *-gal jelölt kitörése kötelező!
Az e-mail cím nem jelenik meg a bejegyzésben.
Biztonsági okokból a 54.80.252.84 címét mentettük.
Előfordulhat, hogy a bejegyzés később jelenik meg.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzés törlésére!
10 entries.
Kaposvári+PappnéBelák from Budapest wrote on június 5, 2018 at 12:30 du.
Fantasztikusan felszerelt házikó, minden megvan benne, amire csak szüksége lehet az embernek, ha kényelmesen szeretne nyaralni. A tulajdonos nagyon kedves és nagyon jól ismeri, hogy egy kis pihenés alkalmával, ha az ember ismeretlen helyen van, milyen segítségekre lehet szüksége. Nem győzzük megköszönni neki a sok hasznos infot és hogy abban a nagy melegben nem kellett bőröndökkel cihelődve , hulla fáradtan az apartmanhoz, illetve elutazáskor a vonathoz érkeznünk. Ha legközelebb bármelyikünk utazik Gyulára, biztos, hogy ismét őket keressük fel, mert egyszerűen tökéletes volt minden és nagyon nagyon jól éreztük magunkat!!!
Füstös és Kiss család from Borota és Rém wrote on augusztus 6, 2017 at 7:30 de.
Köszönjük a vendéglátást, minden nagyon szuper volt. Jól éreztünk magunkat, csak rövid volt az időnk, de legközelebb több napra jövünk, mert minden nagyon tetszett nekünk:-)
Scheff család from Veszprém wrote on augusztus 4, 2017 at 12:07 du.
Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a Bodzaházra, csuda jól éreztük magunkat itt. A ház tökéletes, minden igényt kielégítő és nem utolsósorban ízléses és nagyon jól felszerelt. Jó szívvel ajánljuk majd tovább, és lehet, hogy mi sem utoljára jártunk itt.
Nagy család from Zirc wrote on július 30, 2017 at 9:24 de.
Kedves Tulajdonosok! Minden körülmény adott volt, hogy maximálisan kiélvezhessük az itt eltöltött napokat, és kipihenjük magunkat. Köszönjük a kedvességet, amit nekünk nyújtottatok. Bátran és meleg szívvel fogunk titeket ismerőseinknek, barátainknak ajánlani.
Fejes és Jójárt család from Szeged wrote on július 28, 2017 at 9:33 de.
Köszönjük ezt a szuper 3 napot! Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás igényes, tiszta. A szállásadó együttműködő, segítőkész!
Somodi és Korsós család from Tarnaméra, Jászberény wrote on július 26, 2017 at 9:55 de.
Csodás napokat töltöttünk itt, sajnos nagyon hamar elszállt. Gratulálunk ehhez a minden részletében kidolgozott apartmanhoz. Nagyon kedvesek és segítőkészek vagytok. Csak ajánlani tudjuk ezt a szálláshelyet. Csendes, pihentető környezet.
Béres, Petz és Bognár család from Budapest wrote on július 23, 2017 at 9:32 de.
Köszönjük szépen a vendéglátást. A szállást ajánlani fogjuk, valószínüleg visszajáró vendégek leszünk:) A ház bájos és lenyűgöző a falak színétől kezdve a szobák elrendezésén keresztül a tündéri kávé- és cukortartókig. Itt még akkor sem esik kétségbe az ember, ha kint égszakadás földindulás van. Köszönjük! 🙂 Szuper volt! A kirakott cukor nagyon jó ötlet!
Borsicsné Tóth Andrea from Szombathely wrote on július 20, 2017 at 9:58 de.
Az apartman csendes, nyugodt környezete garantálta a zavartalan pihenést. Minden rendben volt, köszönjük szépen!
Havasi Gábor from Esztergom wrote on július 15, 2017 at 1:04 du.
Július elején töltöttünk el egy kellemes hétvégét Gyulán és a Bodza Apartmanban laktunk. A ház nagyon szép, modern, frissen felújított. Az ágyak kényelmesek és valahogy a ház rezgései is jók: igen jókat aludtunk, akár egy kis délutáni szunyokálásról, vagy éjszakai alvásról volt szó. Tíz perc távolságra a fürdő, a központ. A házhoz nagyon jó minőségű kerékpárok is tartoznak, érdemes tenni velük egy kört a városban vagy akár a bevásárlást intézni - például a gyulai SPAR-ban, ahol egészen remek a választék. Gyula gyönyörű és az első perctől kezdve kikapcsol. Nagyon jól éreztük magunkat - köszönjük !
Andrada Litvinchevici from Suceava wrote on július 13, 2017 at 12:56 du.
Pe parcursul celor 2 zile petrecute la dumneavoastră ne-am simțit foarte bine. Gazdele au fost foarte primitoare, iar condițiile au fost peste măsura asteptărilor noastre. Mulțumim și așteptăm să revenim cu drag! Fam. Ene și Litvinchevici Románia: Timișoara și Suceava